Apr 8, 2021, 9:51 AM

Екзекуцията 

  Poetry » Love
522 1 1

Жадна за любов.

Сред преспите,

където замръзнах.

Със счупен гръбнак.

Издуха Дяволът и свещите.

Посърнаха надеждите.

Във мрак.

На края гилотината

усмихва се пресилено

със острие от черен шоколад.

От него по-горчива е целувката,

просъскала от трескавия ад...

© Нели Станева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??