Oct 9, 2020, 5:14 PM

Ела 

  Poetry » Love
525 2 8

 Ела при мен,

 без излишен грим, 

 без устни начервени.

 

 Ела при мен.

 Ела и целуни

 очите уморени...

 Нощта е нежна.

 Нежна си и ти...

 

 

 

  

© Tаня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??