Dec 22, 2007, 12:12 AM

Eла да потанцуваме 

  Poetry » Love
558 0 2
 

Ела да потанцуваме!

За да сме близо...

За да опиташ от Страстта ми...

За да се насладиш на Чувствата ми...

 

Ела да потанцуваме!

За да те прегърна...

За да се докоснеш до Душата ми...

За да почувстваш Любовта ми...

 

Ела да потанцуваме!

Във този танц ще слеем мислите си...

Във този танц ще се открием...

Във този танц ще бъдем неразделни...

 

Приемаш ли поканата за танц със мен?

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??