Jan 30, 2019, 5:04 PM

Елегия 

  Poetry » Phylosophy
231 0 1

Горят над залеза лъчи

и дълги сенки очертават.

А в мойте пламнали очи

любими спомени остават.

 

И дневната сега съдба

навлиза в нощните покои.

Завършва моята борба

закрита в светлите усои.

 

Минават дните от света

тъй както са си в календара.

Така живота си чета

и със смъртта съм в надпревара.

 

Че Тя доволна с мен върви

и чака ден да ме прегърне.

А по зелените треви

дали душата ще се върне?

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??