Dec 16, 2008, 3:39 PM

Емигрант 

  Poetry
857 0 4
Тъмна стая,
самотен човек,
празна бутилка,
разбита мечта...
В огледало старинно
мътно сиво петно,
отразена светлина
на една осакатена душа,
скъсана снимка,
чувства от
един агресивен свят
към един отдавна изгубен човек.

© Евгени Евгениев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??