Jul 15, 2009, 11:07 AM

епиграма 

  Poetry
951 0 5

НИЕ СМЕ НА ВАША СТРАНА

 

При последния избор народен,

по телевизии, пана, по сутерените

ни натрапиха лозунга моден:

"Бандити на Страната на Пенсионерите!"

© Пенко Пенков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??