Dec 13, 2011, 8:51 PM

Ергенно модифициран 

  Poetry
1085 0 10


rGMO


Харесах момиче,

което не споделяше

моите, да ги наречем

впечатления.

Не ми го каза.

Просто не обелваше

ни дума

за втечнените движения,

с които се стараех

глухонямо

да кажа колко

много ме привлича.

Не се отчаях.

Не обичам драми.

Затова съм

без момиче.

--


14.05.2011

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??