Dec 10, 2014, 7:53 AM

Еротично 

  Poetry » Love
417 0 1


Да седнем в чувствено кафе...
Черпи ме няколко усмивки.
В косите ти съм на море...
и плувам в заливчета пивки.

Ако си гладна – да се сврем
във някоя измамна вярност...
Да си поръчаме нетлен...
със ягоди и вино бяло...

На свещи да танцуваме -
залагам ти една прегръдка,
че двама ще пътуваме
във стъпките на нежна тръпка...

Ще си говорим глупости...
аз вярвам в нашата кармичност.
И двамата обременени сме...
от бъдещето еротично.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления! Прекрасни стихове....
    Благодаря за вдъхновяващото кафе....
Random works
: ??:??