Mar 28, 2008, 12:57 PM

Есен 

  Poetry » Other
507 0 6

ЕСЕН

 

Как искам пак да дойде есента

и пак да тръгна без пътека, сам.

Върху килим от паднали листа

да се изгубя в този свят голям.

 

Да преоткривам хора и съдби.

Да чакам някой, без да зная кой.

И щом от чакане се изморя,

аз всеки пътник ще наричам свой.

 

Когато дойде нявга есента,

наситена с носталгия позната,

ще тръгна аз към някой друг сезон -

намразил есента и самотата!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??