Nov 26, 2013, 10:49 PM

Есен 

  Poetry » Love
636 0 7

С есента дойде

и както топлите багри

след пожара на лятото

оцветяват света,

така ти украси живота ми

след изгорелите рани.

Но цветовете само изглеждат топли,

а на мен ми е студено.

Виждам слънцето,

но то е така далече.

Не си го вземай,

да не реша, че не съществува вече.

Приближи го

да ме стопли малко.

Припомни ми какво е Любов.

Моля те,

не си отивай като есента...

© Вероника All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??