Aug 10, 2008, 10:47 PM

Eсен 

  Poetry » Love
560 0 1
САМО ТЕБ ЖАДУВАМ - ЕСЕНЕН ЛИСТ.
ПАДНАЛ ОТ ДЪРВОТО, КЪМ МЕН ХВЪРЧИШ.
ОТРОНЕН ОТ СТЪБЛОТО, МЕН ИСКАШ.
ЗА КЛОНИТЕ МИ ЖАДУВАШ.
ИЗ КОРОНАТА МИ ПЛУВАШ.
ПО КОРЕНИТЕ МИ ТЕЧЕШ.
В ХРАЛУПАТА ИЗДЪЛБАНА В МЕН ЖИВЕЕШ.
ЛИСТ И С НЯКАКЪВ СТРАНЕН ВКУС.
ВКУС НА ЯГОДОВ МУС.
А ИНАЧЕ ПРОСТ ЕСЕНЕН ЛИСТ.
ХВЪРЧАЩ КЪМ МЕН КАТО САМОЛЕТ КЪМ ПИСТА.

© Калина Норшаян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE

    Широколистно си нали?
Random works
: ??:??