Oct 22, 2017, 8:57 AM

Есен 

  Poetry » Landscape
532 2 4

Пропуква светликът свойта черупка.

Леко загатва в мъгла силуети.

Само след миг светът ще затупка

в ритъм съдбовен, щом слънце засвети!

 

Есенно утро попива в листата,

алени багри със слънчеви нишки

вплетени смело в картина позната,

с която лекува света от въздишки!

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор

10.2017 год.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??