Sep 26, 2019, 1:29 AM

Есен красива 

  Poetry » Love
462 0 0

С аромата на дъжд..

шума на падащи листа,

вкуса на млякото с какао,

топлината на любовта..

пристига красивата есен,

лек ветрец разнася мечти..

в очакване вадим пуловери,

да ни топлят в студените дни..

Ала знаем, че трябват ни само

чаша чай и две топли очи..

с тях всяка есен остава красива..

всеки дъжд сближава души.

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??