Sep 8, 2016, 5:55 PM

Есенен мотив 10 

  Poetry » Love
285 0 1

Светлината тихо гасне

сред море от самота,

а беше тъй прекрасно,

когато бе до мен, жена!

 

Като лист дървесен

през тъжна есен

вятър силен ще ме отнесе

Бог знае накъде...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??