Apr 11, 2015, 7:28 PM

Есенен мотив 4 

  Poetry » Love
238 0 0

Когато стоя в стаята сам,

сещам се за любовта - храм

на моята мечта

за красота.

 

Отлитат като птиците дните,

отлитат в забрава лъжите

за пролетна песен -

отлитат в тъжната есен.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??