Oct 11, 2015, 6:52 PM

Есенен мотив 7 

  Poetry » Love
336 0 0

Когато вън е есента -

вятър пей на любовта песента -

че е илюзия само -

не е кацнала на рамо.

 

И в спомени светли,

и в самоти неприветни -

все най-красива си за мен,

по-светла от пролетен ден.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??