Nov 5, 2010, 11:06 AM

Есенен залез 

  Poetry » Landscape
1086 0 10

 

Огърличи ята

изнизват

от шията на Есента

жълтица Време...

Кесията на Лятото

отъняла

от Изгубена Любов

подрънква тъжно...

Ветровете

с перца закичват

пъстри

вихрополи шапки...

Обречени

на Пролетта Криле

изгарящо

се любят с Хоризонта...

Изневеряват

в Есенния залез

върху легло от спомени

като за последно...

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??