Jul 17, 2006, 10:31 PM

Есенна любов 

  Poetry
512 0 2
Замлъкнал е квартала.
В предчувствие за есен
дъжда вали и бие по листата.
Шуми, изсипва се
не дъжд - порой.

Не мина много -
задъхана луната страстна
изплува и приласка
звезди безброй.

Нощта безплътна
в сенките порастна,
така дъжда прекъснала,
а той стаи се неусетно
в мълчание и зов

усетил колко
много значи
и как копнеж събужда
нощна есенна любов...

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??