Oct 8, 2007, 9:14 AM

Есенна промяна 

  Poetry
881 0 12
 

Как ще се радва душата

на есенната позлата,

на слънчевите лъчи,

на новите ми очи.

Ще имам оченце ново,

което ще е  готово

в нова светлина да приеме

всичко от новото време.

Навярно със погледа нов

ще променя и моя живот.

Ще сложа розовите очила

и тръгвам смело из града.

Туй, което беше мрачно,

черно, сиво и невзрачно,

ще го променя тотално

и ще е оригинално.

А когато сменя погледа,

ще сменя и мирогледа.

Критериите ще сменя

и ще гледам с други очи на света.


© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??