Sep 21, 2008, 1:31 PM

Есенни усмивки - 2 

  Poetry » East forms
773 0 14
Усмивки през прозореца, изкъпани от есенния дъжд!

***
Нежна ресница
в твоя десница -
щастлива сълзица.
***
***
Камъче бяло,
зрънце узряло -
щастие цяло.
***
***
Момини къдрици,
усмихнати зеници,
есенен листопад.
***
***
Дъжд листопаден,
вишнев цвят очакван -
японска градина.
***

© Татяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??