Nov 14, 2017, 9:41 AM

Есенно 

  Poetry » Love
391 0 6

А вътре в мене е облачно сиво,

като мъглява есенна утрин.

Небето ми дотежа като обида,

преди в локвите да се срути.

 

И думите ми са пожълтели и скъсани -

на листопади приличат...

Ала преди по земята да се разпръснат,

исках само да кажа - обичам те!

 

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??