Feb 22, 2008, 3:26 PM

Есенно 

  Poetry » Other
496 0 5
Луната вае кестени
в есенната тишина,
на струни сребърни обесени
увисват моите слова.
Черни птици в клоните
улавят този миг,
когато занемява словото
и мъртво пада... с вик.

© Стоян Владов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??