22 feb 2008, 15:26

Есенно 

  Poesía » Otra
497 0 5
Луната вае кестени
в есенната тишина,
на струни сребърни обесени
увисват моите слова.
Черни птици в клоните
улавят този миг,
когато занемява словото
и мъртво пада... с вик.

© Стоян Владов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??