Oct 10, 2024, 5:05 AM

Есенно чувство 

  Poetry
60 0 0

Есенното чувство

има къдрав цвят,

влюбено изкуство

как към теб летя,

 

тихо и щастливо

влизам в твоя свят,

нежност миг разлива,

две души блестят.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??