Sep 11, 2009, 10:31 AM

Есенно настроение 

  Poetry » Other
504 0 5

Тихи улици, тихи площади

и потънали в локви павета.

Мокри улици,

дъждовната влага

се излива  днес от небето.

Сиви облаци лениво се стелят,

тъжно вдигат главички цветята,

по стъклото поточета пеят,

мрачни мисли тревожно в мен плачат.

Тъжна есен, дъждовна и мокра

cе  опитва да дойде без време.

Свърши лятото, палаво, топло.

Уморена съм, уморена...

 

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??