Apr 21, 2007, 1:52 PM

EsSkei feat Kelly & G.F.E. - Kolko Mechti 

  Poetry
3723 0 4
Припев:Колко дни за тебе аз живях,
                  колко мечти за тебе пропилях...
                  Живота ме научи да бъда сам,
                  живея с мисълта,че ти си някъде там....

Влюбен се разхождах до днескашния ден,а сега с всяка крачка си по-далеч от мен...Две сърца,две различни съдби-на пух и прах ти душата ми разби...С тебе се разминахме,но на кой завой?..Бледа луна ме води по пътя мой...Отиде си някъде моя покой,глух остана и вълчия вой...Вой на извинението,вой на вината...В любовта това ли са правилата?!.Един обича,а друг го прави за смях...Аз ли съм глупакът,който я чакаше пред тях?.С букет в ръка,в дъжд и сняг,вечеря на свещи на морския бряг...Но сега вевче всичко ми е ясно-любовта е просто държане на тясно...

Припев:.....

Погледни ме за момент и не ме обвинявай,моля ти се само не ме забравяй!!!Вярно е-сгреших-признавам!Но в твоя плен аз оставам си...
Звънна телефона,чувам гласа и,намек за среща,точно в стила и....Как да откажа като още я обичам,и за щяло и не щяло след нея тичам...   Вричах се,че няма да я погледна,но без нея душата ми е бедна...С бавна походка и цвете в ръка,и тогава чух гласа и да пее това:...

По лицето ми се стичат виновните сълзи,разбих ти сърцето,но и в мен боли...Обичам те-виновна съм-признавам си ...крепи ме мечтата до мен да си...Моля те,забрави вината ми,моля те,само ми прости....Няма да се повтори,заричам се..и на колене крешя "Обичам те"...

Припев:.....

Връзка прекратена по нечия вина,любовта си отива и настъпва тишина...история за влюбени и тяхната раздяла,как съдбата обичта им е на дявола продала.Кръстопът...О,чувства и сълзи...и наранени сърца и незбъднати мечти.Миговете красиви им-всичко се забрави и изчезна,като дим...Последна среща и последни целувки,последно цвете положено пред нейните обувки,в река на самотата се стичат сълзите...На различните хора,различни са съдбите...Едни обичат вечно,други за момент,доста натъжаващ е този фрагмент...Обичат се и това на всички е известно,да са заедно отново това едва ли ще е лесно.... 

Припев:....


© Събина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • последния коплет..
  • Песента е просто великолепна.....обожавам я
  • ммм... Песента е супер , но имам един въпрос .. Тук не трябва ли да се пишат преводи на песни , аа не самите текстове , защото песента е на български ???
  • Божествена песен...
Random works
: ??:??