Jan 27, 2019, 3:44 PM

/Ест/етика 

  Poetry
177 1 1

Някаква циганска баница

в стихове.

Тюрлюгювеч от детство,

мазно-постен вкус

и щипка лютиво.

Кр-р-расиво, кр-р-расиво!

 

5.05.2006

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??