Jun 7, 2007, 3:03 PM

ЕТО, КАЗВАМ ТИ ГО! 

  Poetry
592 0 8
 

ЕТО, КАЗВАМ ТИ ГО!


(вдигам тост)



Впечатлителен, омаен, полети!

Опитай себе си да съхраниш

от препускащата, в ярост, самота.

Чрез нея си изваял неземна красота!


Опитай, себе си навеки съхрани,

душата-птица, в полет отпусни!

Захвърлил днес живота си горчив,

ти пей и радвай се, вечно щастлив.


За мен преливаш с искрици догоре

и аз и трепетна, и нежна, пак горя...

Макар за друга да си снощната вечеря,

за теб, могъщи, сили, време - ще намеря...


Какви прекрасни чувства ме вълнуват,
и колко нежно в такт танцуват
на клепките ти нежните ресници,
и двама в дъх, заклети романтици...

Да, неподвластна съм на дива суета,

за мен и за красивото жаден е света!

Какво е болката във моите гърди,

щом любовта ми, свята, там цъфти!


Утре ще ти го повторя! Съгласен?



Happy, happy BD! Sugar Baby!!!


06-07.06.2007год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??