Jan 4, 2015, 8:49 PM

Ето сега 

  Poetry » Love
565 0 1

Напиши ми с надежда една

само думичка кратка, която

ще ухае на свежа трева,

с аромат на цветя. И на лято.

Следва тихо безкрай любовта

или своята... вехта тетрадка -

за изписани много писма -

все едно е дали са с... подател.

С тази дума, навярно добра, 

ще ми кажеш, че всичко ще бъде

път и обич. Докрай. Светлина.

Или цветни и сбъднати мигове.

(Или само и мен да... излъжеш.)

Напиши ми я. Ето сега...

Няма време, животът е... лудост.

Имам само едничка мечта -

да те срещна - безумно влюбен.

Напиши ми я. Точно така...

И след нея красива дъга, знам,

след дъжд от звезди ще остане.

Следа?! Обещавам да бъда... добра -

тази думичка свята да пазя.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??