Aug 15, 2019, 8:02 AM

Евростатистика 

  Poetry » Humour
638 0 0

Ако си имаш десет ризи,

закупени със евро- цента

и още пет си придобиеш-

си с ново петдесет процента.

А ако тази, що си сдрал,

решиш да замениш със нова

и късче хлебец не си ял,

Е- сто процента са готови!

Идеали:

"-Свобода!"- рекъл Дон Кихот,

Санчо пък казал:"-Салама!",

а трети търси цял живот

циците на мама...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??