Mar 30, 2013, 6:40 PM

Евровизия 

  Poetry
906 0 2

Евровизия

 

Сбирай се народе,

оцелял във глад –

дядо ЕвроПейо

пее на инат.

 

Параолимпиец

с жилави неврони,

в шоу ще забива –

„Само шампиони”!

 

Биещ барабанче,

той за бой се стяга.

Дръжте се тупани –

здраво ще налага!

 

Кожите стегнете,

бягай Супермен.

Дядо във ръцете…

също е ерген!

 

Песните оставил

нашият войник,

беше позабравил,

колко е велик!

 

Дялка от елица

жилаво бастунче,

с пръстите артритни

ще засрами Стунджи!

 

Гайдите надуват

банда „шампиони”!

Малцинство гласуват…

плачат милиони!

 

Стига, бре народе,

си седял отзад.

Я извий хорото…

Ти си луд и млад!

 

© Борис Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??