Oct 14, 2009, 3:29 PM

* * * 

  Poetry » Love
449 0 0

Хвалби от мен не ще и да чуеш,

за перчене с пари ти забрави,

жени за кинти не съм си поръчвал.

Мразя кучки - това разбери!

 

Явно била си лъгана доста,

щом ги редиш ти тези слова,

но нас не поставяй под общ знаменател -

всеки ключ е за различна врата!

 

На тази земя мъже има много,

не всички еднакви са, знай,

но вече ми писна аз с тебе да споря -

явно не чуваш ти мойте слова!

 

Успех с мъжете аз ти желая,

дано намериш някой за теб,

а аз по земята ще се поровя,

дано да намеря жена и за мен!

© Самотен Самотник All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??