May 12, 2015, 2:04 PM

* * * 

  Poetry » Other
248 0 0

Изгревът –

червен като залез.

Денят – затворник

на служебни

задължения.

Нощта – обладана

от паралелни вселени.

Кратък кръговрат

с непоправими

последици.

В изгубен миг –

смисъл и цел.

В небитието -

звуци, топлина

и мисъл.

Но понякога

докосване 

следа оставя

по-пареща

дори от удар.

© Камен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??