Изгревът –
червен като залез.
Денят – затворник
на служебни
задължения.
Нощта – обладана
от паралелни вселени.
Кратък кръговрат
с непоправими
последици.
В изгубен миг –
смисъл и цел.
В небитието -
звуци, топлина
и мисъл.
Но понякога
докосване
следа оставя
по-пареща
дори от удар.
© Камен Все права защищены