Jul 14, 2008, 10:32 AM

~*~ 

  Poetry
795 0 2
Един шибан миг
и после няма връщане назад...
Едно последно сбогом и купчина прах.
Свят, изпълнен с мъка, страдание
и малко радости, които ни предават.
Живот така несъвършен и гаден,
от който искаме да избягаме,
но пак се връщаме,
за да се самоизтезаваме.
Мечти така далечни,
стъпка настрани и
пътят главоломно изчезва.
Питах се кога ще свърши,
молих се да забравя,
да почна отначало,
но край на трънливия път няма.
И въпреки всичката злоба,
всичките псувни... груби думи,
цялата тази агресия няма смисъл...
Сам се спъваш и падаш,
сам се изправяш и продължаваш.
Няма кой да те хване там долу...
няма кой да ти даде ръка там горе!

© Ванеса Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "И въпреки всичката злоба,
    всичките псувни... груби думи,
    цялата тази агресия няма смисъл..." - така е.

    Поздравления за стиха, Ванеса.

  • "Сам се спъваш и падаш,
    сам се изправяш и продължаваш."
    Като барон Мюнхаузен. Истина с малко изключения. За съжаление.
    Пожелавам ти сила, за да го правиш успешно!
Random works
: ??:??