Dec 1, 2010, 2:24 PM

* * * 

  Poetry » White poetry
803 2 2

Невероятно! Сякаш сянка. Сякаш прилеп,

         сърцето ми прегази,

         без да пита.

         Кръвта ми избледнява като спомен.

Умирах в асфалтовия аромат

         на пътя.

         Пред мен, зад мен

         е болка.

Конете ни са гладни! Зная!

         Глождят скоростта.

С копито къртят всеки километър.

И синята стомана от очите им

         забива се без жал в зенита.

     Умирам с лятото.

       С пролетта се раждам.

В кръвта ми е

         асфалтовият аромат на

                                         пътя.

© Орлин Будинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??