Feb 18, 2009, 4:14 PM

* * * 

  Poetry » Love
625 0 23

 

 

 

Ако се върна преди

да е изстинал като утро залезът.

Aко се върна преди

да е утихнало смирено морето.

Ако се върна преди

пеперудите да забравят своите игри.

Ако се върна преди

да се е превърнало в похлупак небето.

Ако се върна преди

устните да са заздравели от хищните пориви.

Ако се върна преди

отново да съм се изгубила в неизвестното.

Ако се върна преди...

        Преди да сме станали чужди,

страстта ще ни завладее или

        ще видя друга снимка до леглото ти.

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??