Oct 23, 2012, 10:19 PM

*** 

  Poetry » Other
488 0 0

Една надежда

в очите погледнах,

една надежда

ме изравя от гроба, в който сама легнах...

Една надежда

се опитва да ми зашие крила,

една надежда,

мойта синя луна...

Една надежда

ми хвърля въже в пропастта...

Една надежда,

топла, бяла и нежна...

 

Тя идва пътя да ми покаже,

тя иска нещо да ми каже...

Една надежда,

топла, бяла и нежна...

Тя дойде да ми подаде ръка,

тя ми каза, че не съм сама...

Една надежда,

топла, бяла и нежна...

 

Една надежда

идва да ме прегърне...

Една надежда,

идва живота да ми върне...

Една надежда,

топла, бяла и нежна...

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??