Jul 19, 2014, 6:45 PM

* * * * 

  Poetry » Other
634 1 4

 

Поезия

             се пише във безвремие.

Или

           когато времето е спряло.

Стихът

                   е само тънка линия.

Или е точката

                          преди началото.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??