Jul 11, 2008, 12:09 PM

Фалш до зелено... 

  Poetry » Love
628 0 14
        Фалш до зелено...

Измъчвай ме - повече даже!...
Не ме обичай - така ми харесва!...
Мъчи ме, а аз ще покажа,
че твоята обич е толкова лесна!...

Лесно се стига до нея...
и още по-лесно се тръгва...
да те обичам - не смея,
че сееш отрова ти - пръскаш!...

И всички погубваш - пияни -
живяли от пролет до лято -
със тебе приятно е само -
когато си в милост облякан!...

Мъчи ме - повече даже!...
Но себе си - знай - ти измъчваш...
и себе си - ти ще накажеш,
че фалш до зелено излъчваш!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??