Фалшиво уиски, горчив шоколад...
Рекламите - буре с барут.
До тебе застанал съвсем непознат.
Отвънка светът - причаква те луд.
Тръгваш нанякъде - грешен завой.
Законите гледаш - плащат се в брой.
Партии всякакви - пълни със гной.
Свобода ли?... Блеем под строй.
Хайде, народе... илюзии има!
Стока фалшива заляла пазара.
Кой дава... и кой взима?
Успяха да вкарат всички в кошара...
Руми
© Румяна All rights reserved.