May 18, 2006, 3:35 PM

Фантазия 

  Poetry
704 0 10
Една огромна и щастлива,
една изпълнена с мечти,
фантазия съм аз, красива -
ела във моя свят и ти.
                                                         
Ела и двамата ще полетиме
във свят прекрасен, романтичен,
където няма зло, омраза
и всички хора се обичат.
                    
Ще бродим по поляните зелени,
ще покорим високи върхове
и аз ще съм до теб, а ти до мене.
Любима моя! Слънчево дете!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??