Nov 29, 2020, 10:47 PM

*** 

  Poetry
691 3 4

На пейката под навеса 
тихо ще седна,
обещавам да не вдигам шум.
И ще чакам, без да се оплаквам,

 

дори когато има дъжд. 
Ще чакам да дойдеш,
със чадър или чаша топло кафе 
и без да кажеш дума

 

до мене да приседнеш,
да седим с часове,
на онази малка пейка 
докато дъждът спре.
 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??