Jul 7, 2009, 2:47 PM

* * * 

  Poetry
456 0 0

Прощавам своята душа във похот.

Мръсно подсъзнание без ропот.

И в пушека на свойта пура,

аз хвърлям своето ези-тура.

 

Напук на всеки дух-чист,

аз съм пак с белия лист.

Да ругая и роптая своя свят

на пуст, изоставен сив бряг.

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??