Mar 5, 2009, 3:03 PM

* * * 

  Poetry
322 0 0

изпуших деня си
в скъсана празна кутия
се свих

-

и само леко разтворените ми

устни
жадно поемат страстно изпускат

дима

заедно с последната цигара
отдадена

догарям

© Вв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??