Aug 9, 2023, 8:56 AM

Феноменология 

  Poetry » Epigrams
139 0 0

Людски двойки раждат

любимци домашни.

 

Привидно за село въздишат,

нагледно в огромен град дишат.

 

В читалища лафят (с) клюкарки служителки,

от народни ги на махленски деградират.

 

Вместо наказание за

рушители на тишина

органите на реда

дирят автор на „плача“.

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??