Sep 21, 2022, 10:48 AM

Филантропия 

  Poetry
588 0 2

Желая ти само любов

и миг тъга не преживявай.

Щом за мен не бе готов,

на друга обич сега се наслаждавай.

 

Пази я, грижи се и почитай,

както заслужава всяка жена.

Безумно силно я обичай,

както мен не можа...

 

Прегръщай я силно,

жадно от устните пий,

дръж се по-мило

и нищо от нея не крий.

 

Нека ръката ти тежка тя не усеща -

показвай й само добрата страна,

нека никога не губи надежда

и не плаче стаена в мрака сама.

 

Бъдете щастливи навеки...

....И моля те, без изневери!

Само нея обичай дордето

не станат косите ви бели.

 

 

Август

  2022

 

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??