Jun 16, 2007, 12:49 PM

Филмът си е твой  

  Poetry
559 0 1
Ничия съдба не е лесна,
нито пък чудесна.
Всеки собствен филм играе
и за чуждия нехае.
Нека сцените си подредим
и най-добре ги извървим.
Хора нови да посрещнем,
добри познати да изпратим.
Реално позитивни да бъдем
и другиго да не хулим.
Филмът си е твой -
ти си главният герой.
Сценарист да си
ти е писано сега,
тъй че, действай на мига.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??