Jul 31, 2008, 9:16 AM

Философия на управлението 

  Poetry » Humour
1124 0 18
 

Философия на управлението

 

Нахокаха ни от Европа здравата,

за дето гепнахме парите на държавата.

Не са живели тука и не знаят -

керванът си върви, а кучетата лаят.

31 юли 2008 г.

Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??