Уискито се пие чисто.
Чиста глътка удоволствие -
за ценители.
Позволявам да ме черпиш...
За силно впечатление
не пести.
Не задавай излишни въпроси,
защо ти е моето име?
Искай адреси.
Всяка нощ съм различна,
не градя реноме,
правя грешки.
Не засиявай с комплименти,
ненужно е.
Мразя пешки.
От мен помни - не разваляй
истинските мигове
с подсладители.
© Таня Атанасова All rights reserved.